Mini-vacanță în familie

Am profitat de mini-vacanța de Sf. Andrei și Ziua Națională a României pentru a face o excursie la părinții Cristinei în Ungheni și la sora ei din Rm. Vâlcea. Ca de obicei am luat o mașină de la Prima Rent și ne-am pornit la drum Miercuri dimineață. S-a circulat foarte bine pe autostradă așa ca am ajuns rapid în Pitești de unde l-am luat pe nepotul Cristinei.

Ne-am propus să ne bucuram de timpul petrecut cu familia și sa ne odihnim pe final de lună. Evadarea din oraș a picat la fix după un Noiembrie încărcat cu activități la facultate și la job.

 

Miercuri, Joi și Vineri am stat la Ungheni. M-am delectat cu supă delicioasă de curcan de țară, am savurat plăcinte cu mere, am degustat o vișinată făcută cu țuică naturală și l-am asistat pe domnul Pană la pregătirea grătarului.

20161201_134536

20161201_132700

20161201_134013

În weekend am plecat spre Rm. Vâlcea la sora Cristinei. Acolo ne-a întâmpinat Oscar un cățel tare jucăuș. M-am jucat cu cei mici. Sâmbătă a fost o vreme superbă și ne-am plimbat prin grădina zoologică. Seara am fost la un restaurant libanez.

20161204_102957

Ne-am întors Duminică și am încheiat cu o vizită la părinții mei. Așa am încheiat circuitul și i-am anunțat pe toți că facem o reuniune în vară pentru a ne cunoaște. Sper să fim sănătoși și să ne vedem cu voie bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *