O vacanță de o lună

Mai am două zile până la vacanță. E pentru prima oară de când activez în câmpul muncii când îmi iau o vacanță de o lună.

Fiind vorba de o perioadă lungă, am considerat că e nevoie de planificare. Altfel risc să mă surprindă munca. Primele lucruri pe lista de todo au fost să dezinstalez toate instrumentele de comunicare de pe telefon (facebook, email, slack). Am făcut asta de Luni. Vai ce senzație stranie…

Mi-am propus ca primele două săptămâni sa fiu semi-activ prin București. O să mai dedic timp pentru networking. Mi-am propus să întâlnesc oameni pasionați cu care să colaborez din toamnă.

După o să plec o săptămâna la Pleșesti, satul de une este tatăl meu. Sunt la al patrulea an când petrec timp cu mine departe de tehnologie și agitația orașului. “Vara la țară” se numește o piesă de la Pasărea Colibri…

După excursia la țară voi pleca 5 zile la mare împreună cu Cristina. O voi cunoaște pe prietena ei bună și soțul ei. Abia aștept să lenevesc la soare și să mă scald în mare.

Voi încheia vacanța cu o călătorie la Amsterdam pentru conferința LeSS și astfel îmi indeplinesc unul din visurile pe anul acesta de a participa la un eveniment internațional.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *