Florin Salam – voice-over

Am făcut o sesiune creativă cu fratele meu din altă mamă Horia Stan. E un obicei pe care l-am început pe vremea când eram la liceu și ne întâlneam să lucrăm la matematică. Făceam câteva teme în grabă ca mai apoi să facem înregistrări și să cântăm la chitară. Caterincă!

Sambăta trecută am făcut un jam. Inițial ne-am propus să facem un rap cu teme “Norocu la români”. Versu’ nu s-a legat. Am căutat în secretul lui Bachus. Nimic….

Până la urmă ne-am băgat la un Salam – voice-over. O idee ce m-a lovit după ce am văzut un interviu cu el vorbind despre profunzimea la care a ajuns prin arta pe care o face. Asta e interviul original

Asta e rezultatul după vreo 3 ore de înregistrare și montaj cu vocea mea.

Știam că e dificilă misiunea la care ne băgăm. Sunt departe de a reproduce vocea și caracterul personajului. Cu toate astea ne-a distrat teribil întreg procesul și ne-am amuzat de rezultat.

Practică deliberată….

Da.. ție… ție.. ție… poate nu-ți place de mine ce-a ieșit. Nu-i nimic … avem destui fani. Totul a fost un exercitiu de practică deliberată. Pentru mine un exercițiu de dicție. Pentru Horică un exercițiu de montaj. Toate într-un timp limitat.

Sunt lucruri pe care le înveți din practică. Un meșteșug, o artă, anumite tehnici de programare.